Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prinsjesdag-uitzending op BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio bengt net als diverse andere radiostations dinsdag (18 september) het laatste nieuws over Prinsjesdag. Maar BNR Nieuwsradio komt met een speciale Prinsjesdag-uitzending. Premier Balkenende en minister van Financiën Wouter Bos geven direct na de troonrede een toelichting op de eerste Miljoenennota van het huidige kabinet. De speciale Prinsjesdag-uitzending op is te beluisteren van 13:00 tot 19:00 uur.

Wat betekenen de plannen voor de portemonnee van de burger?
In de uitzending zijn onder andere te gast: minister Vogelaar, minister Rouvoet en minister Eurlings, fractievoorzitters van de regeringspartijen en voorzitters van werknemers- en werkgeversorganisaties. De presentatie is in handen van Rens de Jong en Niels Heithuis.

Op woensdag 19 september, is minister van der Hoeven van Economische Zaken te gast bij BNR. Van 07:00 tot 08:00 uur geeft zij een uitgebreide toelichting op de Miljoenennota. Luisteraars kunnen minister van der Hoeven vragen voorleggen via e-mail. [Radiowereld.NL]