Search
Close this search box.

Reclame Route Mobiel ‘onfatsoenlijk’

De ANWB liet woesdagavond in het radioprogramma ‘BNR Laat’ op BNR Nieuwsradio weten dat de Reclame Code Commissie uitspraak heeft gedaan over de tv-commercial van Route Mobiel. Daarin wordt gezegd dat de ANWB-leden te veel betalen voor overbodige producten en diensten. De Reclame Code Commissie vindt deze reclame ‘in strijd met het fatsoen alsmede nodeloos kwetsend’.

Directeur Guido van Woerkom van de ANWB is blij dat de Reclame Code Commissie zijn nieuwe concurrent aanpakt: “We hadden al concurrentie, maar deze schreeuwt wat harder. Gelukkig wordt dat ook een beetje gecorrigeerd”. Na een negatieve uitspraak van de Reclame Code Commissie zenden de meeste media de betreffende commercial niet meer uit, aldus BNR Nieuwsradio. [Radiowereld.NL]