Search
Close this search box.

Directeur Veronica spreekt op Den Haag Telecom

V-radio, het internetstation van de Veronica Radioschool, zal op woensdag (31 oktober) ‘live’ verslag doen van Den Haag Telecom. Guido van Nispen, de nieuwe directeur van Veronica Vereniging zal tijdens deze dag spreken over hoe je als omroepbedrijf meegaat in de wereld van de nieuwe media. Den Haag Telecom is een jaarlijks netwerkevenement georganiseerd door de gemeente Den Haag. Gespreksleider dit jaar is radioman van het eerste uur Erik de Zwart.

V-radio geeft jong talent de kans om radio te maken en met succes; dit jaar won V-radio een Marconi Award, een prestigieuze prijs op gebied van radiocommunicatie. Van Nispen: “Het thema voor de tiende editie van Den Haag Telecom is ’Telecom 2.0, wat werkt en wat levert geld op’, daarin past het digitaal inzetten van media als geen ander. Wij praten er niet alleen over, wij laten het ook direct zien en vooral horen met V-radio.”

Guido van Nispen, die nog weinig ervaring met het medium radio heeft, was voorheen partner bij adviesbureau InterimIC te Amsterdam. Daarvoor bekleedde hij diverse directiefuncties in de media- en technologiesector, onder meer voor British Telecom. [Radiowereld.NL]