Search
Close this search box.

Kink FM herdenkt Alfred Lagarde

Kink FM herdenkt radiolegende Alfred Lagarde rond de jaarwisseling met een speciale radiouitzending. Lagarde overleed in de nacht van 1 op 2 januari 1998 aan de gevolgen van een hersenbloeding. In januari is het precies 10 jaar geleden dat Alfred Lagarde overleed. Lagarde beschikte over de mooiste stem van Nederland en was jarenlang werkzaam als deejay voor onder meer Radio Noordzee, 3FM, Veronica en Kink FM. In 1998 kreeg Lagarde postuum een Marconi Award voor Beste Programmamaker.

Op nieuwjaarsdag brengt Kink FM vanaf 19 uur legendarische radiofragmenten uit onder andere Countdown Cafe, daarnaast zal Kink FM ook de favoriete muziek van hem draaien. Na 22.00 uur zal in het programma Aardschok ook veel aandacht worden gegeven aan Alfred Lagarde met fragmenten uit het hardrockprogramma Betonuur wat Big Al in de jaren 80 presenteerde op 3FM. [Radiowereld.NL]