Zoek
Sluit dit zoekvak.

Daniël Dekker te gast bij Insite

Tros-deejay Daniël Dekker is donderdagavond (7 februari) te gast bij het programma ‘Insite’ op V-Radio, een internet station van Veronica. Pierre Papa zal met de presentator van het Radio2-programma ‘De Gouden Uren’ praten over zijn beleving van het radiovak en zijn werkzaamheden als eindredacteur van TROS Radio 2 en 3FM. Verder zal ook teruggeblikt worden op zijn 21-jarige radiocarrière.

Henk Bakhuizen, zijn geboortenaam, werkte ooit als employee bij een bank en maakte als hobby radio bij de Amsterdamse piratenzender Decibel, in 1987 ging hij professioneel aan de slag bij Radio 10, vanaf 1988 werkt hij voor de TROS. Tot 2005 presenteerde hij op Radio 3 onder andere: De Mega Top 50 en Poster. Vanaf 1995 is hij tevens presentator van één van de best beluisterde radioprogramma’s van de Nederlandse radio De Gouden Uren op Radio2.

Insite is te horen op donderdag van 20.00- 22.00 uur op V-Radio, het internetstation van de Veronica Radioschool. Ook is de uitzending terug te horen via de podcast op insiteradio.nl. [Radiowereld.NL]