Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Carolijn Lilipaly stopt bij Omroep Zeeland

Tv-presentatrice Carolijn Lilipaly vertrekt bij Omroep Zeeland. “De afgelopen drie jaar heb ik met plezier gewerkt voor de omroep en nu is het tijd voor hele andere dingen”. In de achterliggende jaren was Carolijn Lilipaly één van de “gezichten’” van het nieuwsprogramma. In de periode ervoor werkte ze ondermeer bij MTV en de NOS.

Nadat ze zich weer in Zeeland had gevestigd ging ze bij Omroep Zeeland aan het werk voor de presentatie van het televisienieuws. Sinds enige tijd volgt ze een opleiding in Antwerpen en binnenkort begint ze een kleine galerie voor sieraden en objecten. “Ik heb besloten al mijn energie daarop te richten”. De kans bestaat dat Carolijn Lilipaly in de toekomst nog incidenteel bij Omroep Zeeland presenteert. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten