Search
Close this search box.

Radio 2 presenteert: Rob de Nijs Jubileumgala

Ter ere van de 65e verjaardag en het 45 jarige platenjubileum van Rob de Nijs organiseert Radio 2 op zondag 16 maart een jubileumconcert in Koninklijk Theater Carré. De Nijs zal speciaal voor deze gelegenheid begeleid worden door het Metropole Orkest. Samen spelen zij een selectie uit het grote oeuvre van Rob de Nijs. Radio 2 zendt het Jubileumgala live uit tussen 20.00 en 23.00 uur.

“Rob de Nijs is een icoon in de Nederlandstalige muziek. Hij staat ruim 45 jaar op het podium en heeft met platen als Malle Babbe, Zuster Ursula, Zondag en Banger Hart miljoenen mensen bereikt. Radio 2 wil zijn jubileum niet zomaar voorbij laten gaan”, zegt Ron Stoeltie, muziekmanager van Radio 2, “Begeleid door één van de beste orkesten van Europa in het mooie Carré, belooft het een waar feest te worden”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten