Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Donna geeft presentatrice weg in vorm van paasei

De Vlaamse openbare hitzender Donna heeft wellicht het lekkerste paasei ter wereld gemaakt. Het radiostation heeft het lichaam van presentatrice Evy Gruyaert uit één brok pure chocolade laten maken. Luisteraars van Donna maken nu kans om het beeld te winnen.

Het idee om het ‘lekkerste paasei ter wereld’ te maken ontstond tijdens de ochtendshow met David van Ooteghem. Alleen was de grote vraag wat nu precies zijn ei het lekkerste ei zou maken. Toen even later Evy Gruyaeart, die het blok vanaf 9 uur invult, was de keuze snel gemaakt. Het paasei van David zou als een eeneiige tweeling op Evy lijken.

Een heel weekend lang is er in een chocolaterie in Antwerpen gewerkt aan het beeld en het resultaat mag er zijn: een beeld van pure chocolade van 1.75 meter groot.

Hoeveel het beeld precies weegt is nog niet bekend, maar de luisteraar die dat weet te raden heeft een grote kans om de chocolade Evy thuis bezorgd te krijgen. De presentatrice zal haar beeld namelijk op tweede paasdag weggeven aan de luisteraar die het juiste gewicht het dichtst benaderde.

Momenteel is de choco Evy te bewonderen in de studio van Donna via de webcam. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten