Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Erik de Zwart nieuwe stem van Radio Veronica

Mediaondernemer Erik de Zwart wordt de nieuwe stem van Radio Veronica. Vanaf 28 april is De Zwart te horen in alle vormgeving van dit radiostation. In de jaren ’80 presenteerde De Zwart bij Veronica radio- en tv-programma’s waaronder ‘de Nederlandse Top 40’, ‘Countdown’ en ‘Bart & de Zwart. “Het is een prettig gevoel om na een mooie wereldreis van 16 jaar weer thuis te komen bij Radio Veronica,” aldus Erik de Zwart.

Kas van Iersel wordt door de komst van Erik de Zwart de nieuwe station voice van Sky Radio vanaf eind april. Hij zal dagelijks, naast station voice Tanja Jess, te horen zijn op het radiostation. Kas van Iersel is onder andere ook iedere werkdag te horen als voice over bij het tv-programma RTL Boulevard. [Radiowereld.NL]