Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Podcast 538 Dance Department beste van de wereld

De Dance Department podcast van Radio 538 is tijdens de International Dance Music Awards (IDMA) in Amerika verkozen tot de beste internationale podcast. De Dance Department podcast, een Engelstalige enhanced podcast-show, is inmiddels ruim 4 miljoen keer gedownload. Radio 538 maakte kans op drie International Dance Music Awards. In de categorie beste radiostation internationaal, beste compilatie cd (Dance Department) en beste podcast (eveneens voor 538 Dance Department).

De Awards zijn in Miami uitgereikt tijdens de 23e editie van de Winter Music Conference. De nominaties en uiteindelijke winnaars van de prestigieuze danceprijzen zijn bepaald door het publiek dat via de website Wintermusicconference.com heeft gestemd. Radio 538 is al jarenlang één van de bestbeluisterde radiostations van Nederland met bekende dance-programma’s van dj’s als Dennis Ruyer, Dennis Verheugd en Tiesto.

538 Dance Department Podcast
De podcast van het Radio 538 danceprogramma Dance Department is een speciaal gemixt uur, gepresenteerd door Dennis Ruyer, met een half uur durend gastoptreden van een bekende dj, voorafgegaan door de beste nieuwe danceplaten. De podcast is wekelijks te downloaden via de website van Radio 538. Het danceprogramma ‘538 Dance Department’ met Dennis Ruyer is iedere zaterdag van 20.00 tot 4.00 uur te beluisteren. [Radiowereld.NL]