Edwin Evers verbaasd over lukken Boer Tom grap

“Dat ze er elke keer weer intrappen!” Dat is de eerste reactie van Edwin Evers op zijn grap rondom Boer Tom afgelopen maandag. De populaire ochtenddeejay van Radio 538 belde met de kandidaat van “Boer Zoekt Vrouw” waarover gespeculeerd wordt dat hij al een vriendin heeft. En dus nam er maandagochtend opeens een vrouw de telefoon op.

Hij kan er nog steeds hard om lachen. Dat zoveel mensen, en vooral media, in zijn grap over boer Tom zijn getrapt, blijft leuk, vertelt Edwin Evers aan het AD.

Wat een grap. Elk seizoen van Boer Zoekt Vrouw staan de kranten vol met insinuaties dat de boeren al lang een vrouw aan de haak hebben geslagen. Dus toen ik vorige week in de radio-uitzending kort met boer Tom sprak, dacht ik: ha, dat kan ik mooi gebruiken voor een grap. Ik monteer er gewoon een stem van een vrouw tussendoor, doe alsof dat zijn vriendin en klaar is het. Heel simpel.”

En dus was hetzelfde gesprek met boer Tom afgelopen maandag opnieuw te horen, maar dan voorzien van een typische Evers grap. “Het verbaast me toch elke keer weer dat veel mensen er in trappen. Want als je goed luistert, weet je dat ik ditzelfde gesprek al een week eerder heb gevoerd. Maar ach…,” zo concludeert de deejay.

Overigens heeft de deejay van 538 deze week een drukke week. Naast zijn ochtendshow op de radio is hij deze hele week ook met zijn band te zien en te horen in het programma “RTL Late Night” met Humberto Tan. Vrijdagochtend is Evers daarom een keer niet te horen op de radio. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten