Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maat, Van Someren, Van Iersel, Van Leeuwen en Teekamp naar Veronica

Bart van Leeuwen, Ferry Maat, Kas van Iersel, Rob van Someren en Peter Teekamp zullen vanaf 31 augustus dagelijks te horen zijn op Radio Veronica.

Peter Teekamp komt van Radio192 en Bart van Leeuwen en Ferry Maat zijn afkomstig van Radio 10FM. Deze zender verloor bij de frequentieverdeling zijn FM-frequenties en zend nu uit via AM 1395.

Uunco Cerfontaine
Behalve Nederlands bekendste DJ’s zal ook de huidige programma directeur van Radio 538, Uunco Cerfontaine,  zijn overstap maken naar Veronica. Hij wordt Station Manager van het radiostation. Cerfontaine begon zijn carriere bij Radio 538, nadat hij is binnengehaald door Erik de Zwart. De Zwart was onder de indruk van zijn afstudeerscriptie over formatradio.

Via de etherzenders en de kabeldekking van Radio 103, zal Radio Veronica al vanaf 1 augustus starten met veel muziek uit de jaren ‘80 en ‘90. Vanaf 31 augustus volgt de definitieve gepresenteerde programmering met bekende Top DJ’s. Het is die dag exact 29 jaar geleden dat Radio Veronica als zeezender haar uitzendingen moest beëindigen.

Op 26 juni jl. besloot de Verenigingsraad van Veronica unaniem om voor Sky Radio te kiezen om Veronica weer terug op de radio te krijgen. Op televisie gaat de Vereniging Veronica binnenkort een samenwerking aan met SBS.

Algemeen Directeur Ton Lathouwers van Sky Radio; “Radio Veronica heeft altijd een belangrijke rol gespeeld op de Nederlandse radiomarkt. Onze doelstelling is duidelijk: Radio Veronica moet weer gaan leven en een belangrijke positie in gaan nemen. Mede met de kennis en ervaring van Sky Radio én het fantastische DJ team ben ik ervan overtuigd dat dit zeker gaat lukken”.

De komende weken zullen er nog meer bekende DJ-namen bekend worden gemaakt en wordt er meer informatie verstrekt over de programmering van het radiostation. De ether en kabelfrequenties van Radio 103 (en vanaf 1 augustus Radio Veronica) zijn terug te vinden op www.radio103.nl [Radio.nl]