Veronica TV gaat kickbokswedstrijden Rico Verhoeven uitzenden

Veronica TV heeft een meerjarig contract getekend voor de uitzendrechten van wedstrijden van Glory Kickboxing. Glory is ’s werelds grootste kickboksorganisatie en heeft populaire vechters zoals de Nederlanders Rico Verhoeven en Robin van Roosmalen onder contract staan. Veronica heeft nu de rechten om alle wedstrijden uit te zenden.

Veronica TV gaat kickbokswedstrijden Rico Verhoeven uitzenden De overeenkomst omvat uitzendingen van elk Glory-event (de genummerde events en de SuperFight Series), evenals shoulder programming en het uitzenden van een frequent magazine waarbij Veronica TV gebruik kan maken van het archief van Glory.

Bastiaan van Dalen, zendermanager TV Veronica: “Glory en een kampioen als Rico Verhoeven hebben de vechtsport toegankelijk gemaakt voor een breder publiek, waardoor de waardering en populariteit zijn toegenomen.

Glory-events zijn spectaculair, waarbij er slechts plaats is voor absolute topsporters. En Nederland is een land vol uitblinkers, vandaar dat Veronica graag deze wedstrijden op tv brengt.

Verhoeven – Hari
Op 29 september staat Glory 59 op het programma in de Johan Cruijff Arena. Verhoeven zal dan waarschijnlijk vechten Hari. Het is niet bekend hoeveel geld de zender aan de kickboksorganisatie betaalt voor de uitzendrechten. Tot dusverre zond Ziggo Sport de gevechten uit op het betaalkanaal. [Radiowereld.NL]