Thomas van Empelen tekent nieuw contract bij 100% NL

Goed nieuws voor Thomas van Empelen, de deejay zette onlangs zijn krabbel onder een nieuw contract bij 100% NL, zo meldde 100% NL. Het is niet bekendgemaakt waarvoor Van Empelen precies heeft bijgetekend. Over de inhoud maakte 100% NL niets bekend.

De deejay is iedere werkdag tussen 10:00 en 13:00 uur te horen op 100% NL.

Thomas van Empelen: “Natuurlijk ben ik super blij met dit nieuwe contract! Ik heb het enorm naar mijn zin bij 100% NL als DJ.

Bij 100% NL krijg ik de ruimte om te groeien en mijn ambities waar te maken. Ik had dit een aantal jaar geleden echt niet durven dromen. We zijn steeds meer bezig met online en willen meer laten zien dan alleen radio, ik ben heel trots dat ik daar onderdeel van uit mag maken”.

Martijn Zuurveen, Station Director a.i.: “Aanstormend talent met ambitie binden we graag aan ons merk. Thomas is een aantal jaar terug begonnen met een stage bij 100% NL, al snel bleek dat hij een enorme drive heeft om de beste te worden in het radiolandschap. We zijn blij dat Thomas enthousiast is en voorlopig bij 100% NL blijft!” [Radiowereld.NL]
Foto: 100%NL

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email