Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kink FM live op Paaspop in Schijndel

Het festivalseizoen wordt op 22 en 23 maart weer voor geopend verklaard met Paaspop. Dit jaar vindt de 31e editie van het festival in Schijndel plaats en Kink FM is er net als de voorgaande jaren bij om live verslag te doen. Zaterdag en zondag hoor je live radio vanaf het festivalterrein met interviews, concerten en live optredens in het ‘Kink FM Jack Daniels Café’.

In het ‘Kink FM Jack Daniels café’ zullen dit jaar onder andere bands optreden als: Claw Boys Claw, Moke en The Levellers. Fictionplane zal ook een speciaal backstage concert geven voor de 100 winnaars van de ‘Jack Daniels Backstage Contest’.

Daarnaast zal Kink FM, in samenwerking met het Unsigned project van het NPI, twee opkomende bands die niet geboekt zijn de kans geven om op te treden op Paaspop. Het Unsigned project geeft 6 jonge bands de kans om zich te presenteren aan de muziekindustrie en de media. Een groot aantal bands is mede dankzij het Unsigned project aan een platencontract gekomen, zoals bijvoorbeeld Racoon, Pete Philly, Opgezwolle, Voicst, Gem en zZz. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten