Search
Close this search box.

Steve-O opgenomen in psychiatrisch ziekenhuis

Steve-O is opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Los Angeles. Donderdag werd ook bekend dat hij wordt aangeklaagd wegens cocaïnebezit.

Steve-O is zondag opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in Los Angeles. Dat meldt de entertainmentwebsite TMZ op gezag van anonieme bronnen.

Het zit de 33-jarige ster uit de series Jackass en Wildboyz, die eigenlijk Stephen Glover heet, niet mee. Donderdag werd ook bekend dat hij wordt aangeklaagd wegens cocaïnebezit. De aanklacht volgt op zijn arrestatie eerder deze maand. Glover werd na een burenruzie over een schutting in de boeien geslagen. Bij zijn arrestatie wegens vandalisme bleek hij een kleine hoeveelheid drugs in zijn bezit te hebben gehad.

Op de afdeling van het Cedars Sinai Medical Center waar Steve-O is opgenomen, werd eerder Owen Wilson behandeld nadat hij een zelfmoordpoging had ondernomen. Ook Britney Spears werd er opgenomen nadat ze was ingestort.

[Novum]