Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mariah Carey kapt radio-interview af

Mariah Carey heeft zondag de telefoon opgehangen nadat de presentator van een radioprogramma op BBC Radio 1 haar had geconfronteerd met de verkoopcijfers van haar cd’s. Dat is te horen op de videosite YouTube. Toen de interviewer suggereerde dat de teller wereldwijd op tachtig miljoen staat, verbrak Mariah onmiddellijk de verbinding.

De diva reageerde mogelijk beledigd omdat de schatting aan de lage kant was. Het totale aantal door haar verkochte cd’s wordt geschat op ruim 150 miljoen wereldwijd. Opmerkelijk was ook dat de zangeres tijdens het interview met een Engels accent sprak en de presentator constant ‘darling’ noemde met een Britse tongval.

Mariah is momenteel bezig aan een flinke promotietoer voor haar nieuwe cd ‘E=MC2’ en scoort in de Verenigde Staten een dikke hit met het nummer ‘Touch my body’. Haar nieuwe album ligt in Nederland vanaf 15 april in de winkel. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten