Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Satelliet Nieuws 14 maart 2008

Britse nieuwszender BBC News 24 wisselt van frequentie naar Astra 2A / Russische muziekzender Bridge TV gestart op Hot Bird 6 / ARD start met een nieuwe tranponder op Astra 1KR / Brit Asia TV gestart op Astra 2A / Arabisch nieuwsstation BBC Arabic gestart op Hot Bird 8.

Nieuws
Vanaf 19 maart 2008 zal een nieuwe Duitse ARD-transponder in gebruik worden genomen. Het gaat om de frequentie 10.744 GHz (H), symbolrate: 22.000 en FEC: 5/6, Hierop komen o.a. zenders zoals Eins Extra, Eins Festival, Eins Plus, Radio Bremen TV, ARTE, Phoenix en BR Alpha.

Hierdoor krijgt men op de overige ARD-transponders een betere beeld- en geluidskwaliteit te zien en te horen. Tot maandag 2 juni 2008 zullen die zenders op beide transponders te bekijken zijn (met uitzondering van BR-Alpha). Lees verder

Gerelateerde berichten