Jeroen van der Boom trouwt luisteraars Skyradio

Alle trouwlocaties waren al maanden volgeboekt op 08-08-08, maar bij non-stop muziekzender Skyradio niet. Vrijdag zal ex-belspelpresentator Jeroen van der Boom één koppel trouwen in het bijzijn van de burgemeester van Haarlemmermeer. Luisteraars van het station konden zich de afgelopen maanden aanmelden, waarna luisteraars, maar ook vrienden, familie en bekenden van de deelnemers op de koppels konden stemmen.

De bruiloft wordt geheel verzorgd door het station. Alles wordt geregeld en betaald, kleding, ringen, uitnodigingen, haar en make-up, de huwelijksplechtigheid, muziek, de feestavond en een honeymoon in Zuid-Afrika. En na de toespraak van de burgemeester van de gemeente Haarlemmermeer op Schiphol zal Jeroen van der Boom een speciaal nummer zingen. [Radiowereld.NL]