Search
Close this search box.

Olympische Spelen Beijing 24/7 op Eurosport

Veel omroepen zullen tussen 8 en 24 augustus aandacht besteden aan de Olympische Spelen in Beijing. Ook Eurosport zal weer aanwezig zijn. Maar deze sportzender zal ook 24 uur per dag (ook in High Definition) aandacht besteden aan de sporten in China onder de noemer ‘Olympic Games Unlimited’. Eurosport start op woensdag (6 augustus) met het Olympisch voetbaltoernooi, 48 uur voordat de officiële opening plaatsvindt.

Beijing 2008 is ook te volgen via de internetsite van Eurosport met live geschreven commentaar, resultaten en verslagen, evenals live streaming van de Eurosport zender. Eurosport zendt vanuit Beijing in totaal 400 uur uit, 24 uur per dag, waarvan 15 uur live tussen 03:00 uur en 18:00 uur. De studio van Eurosport staat midden in de Olympic Green. Een 100-koppig team met zeven cameraploegen is verantwoordelijk voor de productie. Daarnaast verzorgen 350 commentatoren en deskundigen, waaronder veel voormalig Olympisch- en wereldkampioenen, het commentaar in 20 talen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten