Search
Close this search box.

Veronica hele avond in het teken van Elvis Presley

Tv Veronica staat zaterdag (16 augustus) de hele avond in het teken van muzieklegende Elvis Presley. Het is deze dag precies 31 jaar geleden dat ‘The King’ overleed. Dit jaar is het ook exact 40 jaar nadat ‘Elvis: The ’68 Comeback Special’ is gemaakt. Daarom zendt Tv Veronica deze special, die gaat over het ‘comeback concert’ dat Elvis in 1968 in Amerika gaf, uit.

In de documentaire die volgt, Elvis: The ’08 Comeback Special, komen veel van zijn bekende nummers aan bod. Ook zendt Veronica op deze dag de films Elvis: That’s The Way It Is en This Is Elvis uit. Een overzicht: 18.00 uur ‘Elvis: The ’68 Comeback Special’, 19.00 uur ‘Elvis: The ’08 Comeback Special’, 20.00 uur Film: ‘That’s The Way It Is’, en om 21.55 uur de Film: ‘This is Elvis’ [Radiowereld.NL]