Search
Close this search box.

Radioprogramma voor Tanja Jess op 100%NL

Actrice en presentatrice Tanja Jess krijgt vanaf maandag 1 september, haar eigen programma bij het landelijke radiostation 100%NL. Jess is dan van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur te horen. Het programma zal een breed scala aan onderwerpen behandelen, zoals psychologie, lifestyle en relaties. Daarmee komt tevens een einde aan de non-stop muziek op 100%NL.

Tanja verheugt zich op het presenteren van een radioprogramma bij 100%NL: “Het was altijd al een wens om een radioprogramma te maken en ik ben blij dat ik dat bij 100%NL mag doen. De muziekmix en het concept spreken mij zeer aan.”

100%NL zendt sinds afgelopen mei het programma Candlelight met Jan van Veen weer uit. Ook is de afgelopen periode bekendgemaakt dat Daphne Deckers en Myrna Goossen deel gaan uitmaken van de nieuwe programmering van 100%NL. De nieuwe programmering start zaterdag met Daphne Deckers van 10:00 tot 12:00 uur. Myrna is vanaf maandag iedere werkdag van 10:00 tot 12:00 uur te horen. [Radiowereld.NL]