Paul de Leeuw wil programma met Linda de Mol

De ontbijtshow van Paul de Leeuw en Linda de Mol tijdens de marathonuitzending van ‘Mooi Weer de Leeuw’ vorige maand is beiden goed bevallen. Als het aan de presentatoren ligt, krijgt de eenmalige samenwerking een vervolg. Dat vertelt De Leeuw donderdag in de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538.

De samenwerking is een lang gekoesterde droom van De Leeuw en De Mol. “We wilden dit al heel lang en wat ons betreft gaan we samen een programma maken, maar dat ligt wat moeilijk omdat zij bij RTL 4 zit en ik bij de Vara”, legt Paul uit. “Maar wat mij betreft was de ontbijtshow een van de hoogtepunten van mijn marathonuitzending. We spatten van het scherm af werd mij verteld.”

De Leeuw vierde eind vorige maand met de twaalf uur durende jubileumuitzending dat hij 25 jaar in het vak zit. Naast De Mol waren tijdens de show artiesten als Ruth Jacott, Ilse DeLange en Mathilde Santing te gast. De marathonuitzending trok tot 02.00 uur 1,8 miljoen kijkers. [Novum/Radio.NL]