Zoek
Sluit dit zoekvak.

Decibel Randstad officieel gestart

Na een maand met alleen non-stop muziek is Decibel Randstad afgelopen zondag (1 februari) officieel gestart met gepresenteerde programma’s. Om 14 uur werd dit onverwacht feestelijk gevierd vanuit de nieuwe studio in Amsterdam-Noord, waar Hans Boelen het speciale twee uur durende openingsprogramma presenteerde.

Sinds 1 januari heeft Radio Decibel de frequenties van City FM in de Randstad overgenomen. Terwijl op de oude frequentie in Amsterdam (94.9 FM) gewoon gepresenteerde programma’s te horen waren, was Decibel Randstad geheel non-stop. Daar is sinds afgelopen zondag verandering in gekomen.

De dag op Decibel begint voortaan om 6 uur met ‘De Dagstart’ met Hans Boelen en Bart van der Molen. Tussen 10 en 13 uur presenteert Barend van Deelen ‘Decibel@Work’. De drie uur daarna neemt Edwin Diergaarde plaats achter de microfoon, terwijl Barry Brand op z’n post blijft tijdens de avondspits. In het weekend zal Michael Blijleven tussen 13 en 16 uur te horen zijn. Joey Koeijvoets zal op zaterdagochtend tussen 7 en 10 uur de ‘Goed nieuws show’ gaan presenteren en de ‘Ministry Of Beats’ van Edwin Diergaarde zullen voortaan op zaterdagavond tussen 21 en 23 uur uitgezonden worden. Andere deejays die op Decibel te horen zullen zijn, zijn onder andere Eline Lacroix, Lucas Degen en Peter Gelderblom.

Unique
Met de start van de gepresenteerde programma’s op Decibel Randstad is er een einde gekomen aan de uitzendingen van Decibel via de frequentie 94.9 FM in de regio Amsterdam. Sinds afgelopen zondag is op deze frequentie Radio Unique te beluisteren. Vooralsnog zendt dit station uitsluitend non-stop muziek uit. Wanneer Unique gaat starten met de aangekondigde gepresenteerde programma’s is nog niet bekend. [RS/Radio.NL]