Search
Close this search box.

Veronica geeft Ferrari weg op AutoRai in Amsterdam

Bezoekers van de AutoRai, de grootste autobeurs van Nederland, maken via Veronica ook dit jaar weer kans op een Ferrari Testarossa. De Ferrari staat tot en met 10 april op de AutoRai. Daar gaf Erik de Zwart dinsdag 31 maart het startschot voor de nieuwe actie. Onder toeziend oog van een notaris vulde Veronica deejay De Zwart de Ferrari Testarossa met een aantal cd-hoesjes.

Alleen bezoekers van de AutoRai maken daadwerkelijk een kans om de sportwagen te winnen door het juiste aantal hoesjes in de racewagen te raden. Op de website van Veronica staan inmiddels ook enkele foto’s van het evenement, maar om een goede indruk te krijgen van het aantal hoesjes moet men toch naar de AutoRai. Op vrijdag 10 april wordt tijdens het programma ‘Somertijd’ live verslag gedaan vanaf de AutoRai. Daar zal de winnaar met het juiste antwoord de sleutels van de Ferrari in ontvangst nemen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten