Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miljuschka presenteert Radiobitches Awards

Miljuschka Witzenhausen presenteert dit jaar de uitreiking van de Radiobitches Awards. De uitreiking van deze awards, geen publieksprijzen, vindt plaats op 23 juni in Studio 21 in Hilversum. Witzenhausen, die bekend is van onder meer de muziekzender TMF en soapserie ONM, straalt volgens de organisatie uit waar de awards voor staan. “Getalenteerde, sexy en stoere vrouwen die voor geen enkele man onderdoen.”

Het is de derde keer dat de prijzen, die bedoeld zijn voor talentvolle radiovrouwen die het hebben gemaakt in een door mannen gedomineerde wereld, worden uitgedeeld. Dit jaar worden acht awards uitgereikt in de categorieën beste presentatrice, beste nieuwslezer, beste backstage bitch, beste regiobitch, aanstormend talent, beste station, bitches choice award en de oeuvre award. Binnenkort is het mogelijk te stemmen op radiovrouwen via de website van Veronica.

De Radiobitches Awards worden georganiseerd door tien studenten van de V-Academy, voorheen de Radioschool van Veronica. Deze studenten moeten vijf maanden in de praktijk werken aan de ontwikkeling en productie van nieuwe formats op het gebied van muziek en entertainment. [Novum/Radio.NL]