Erik Werner eenmalig op Extra FM

Ex-Radio 538 deejay Erik Werner is terug op de radio. Dinsdagavond (2 juni) is hij eenmalig te horen op Extra FM, de lokale omroep voor de gemeente West Maas & Waal. De eerste week van juni zendt het radiostation namelijk voor de vijfde keer de ‘Top 1055’ uit. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement. De lijst wordt net als voorgaande jaren samengesteld aan de hand van stemmen van luisteraars.

“Met een leuke club radiomakers draaien we de eerste week van juni de hele week live. Elk jaar krijgen we veel reacties van onze luisteraars omtrent de Top1055. Het is super dat Erik Werner een avond mee doet met het grootste radio-evenement van Maas & Waal”, zo meldt Extra FM.

Andere deejays die een deel van de ‘Top1055’ voor hun rekening nemen zijn onder andere Robert de Loor (ook ex-Radio 538), Richard van Meerten, Danny Elberse en Feike Lagerweij. Erik Werner werkte tot december vorig jaar voor Radio 538. [Radiowereld.NL]