Lindo Duvall drie jaar langer bij Radio 538

Lindo Duvall zit nog drie jaar langer achter de knoppen voor Radio 538. De zender laat woensdag weten dat Duvall zijn contract tot 2012 heeft verlengd. Duvall presenteert van maandag tot donderdag een middagshow op de radiozender. Duvall werkt sinds 1998 voor Radio 538, waar hij eerst een nachtprogramma presenteerde en later ‘Greatest hits’ aan elkaar praatte.

Ook was hij de vaste vervanger van Ruud de Wild in het programma Ruuddewild.nl. Na de overstap van De Wild naar Q-music kreeg Duvall het middagprogramma. Samen met sidekick Jelte van der Goot is hij vier dagen per week te horen.

De 36-jarige deejay is verheugd met de contractverlenging. “Radio 538 is mijn tweede thuis, ik ben dan ook erg blij dat ik hier nog een aantal jaren radio mag maken. En zeker in de middag is dat fantastisch om te doen.” Jan Willem Brüggenwirth, algemeen directeur van 538, laat doorschemeren dat de zender niet lang na hoefde te denken over het aanblijven van Duvall. “Als je de nummer één van de middag hebt die samen met Jelte een topshow neerzet, wil je daar graag mee door.” [Novum/Radio.NL]