Gerard Joling wordt presentator bij 100%NL

Presentator, zanger en entertainer Gerard Joling wordt deejay bij het commerciële radiostation 100%NL. Joling zal van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september elke dag tussen 16.00 en 17.00 uur te horen zijn als presentator op 100%NL. In zijn dagelijkse radioprogramma ‘100% Gerard’ zal Joling niet alleen muziek draaien, maar ook gesprekken voeren met BN’ers zoals: Patty Brard, Patricia Paay en Edwin Evers van Radio 538.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van 100%NL: “We zijn er trots op dat één van de populairste zangers en tv-presentatoren van Nederland volgende week exclusief bij ons te horen is met een eigen radioprogramma. Vanaf maandag zal 100%NL ook de allerlaatste kaarten weggeven voor het grote ‘For Your Eyes Only’ concert op 5 september a.s. in Spaarnwoude. Gerard heeft beloofd aan de luisteraars dat het ‘hilarisch’ wordt.” [Radiowereld.NL]