Zoek
Sluit dit zoekvak.

Evers Staat op vanaf vrijdag in Vancouver live op RTL 7

Radio 538 deejay Edwin Evers volgt voor de zesde keer op rij -samen met sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn- het Olympisch vuur met zijn radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het populairste radioprogramma waar kersverse medaillewinnaars graag bij aanschuiven, strijkt vanaf vrijdag 12 februari tot 27 februari neer in Vancouver.

In de speciaal gebouwde radiostudio komen naast de vele sporters ook  politici en andere VIP’s langs en zijn er iedere ochtend optredens van bekende artiesten als onder andere Guus Meeuwis, Jan Smit, VanVelzen en Nick & Simon.

‘Evers Staat Op’ is van 12 tot en met 27 februari, van maandag tot en met vrijdag, van 06:00 tot 10:00 uur te horen op Radio 538 en op zaterdag is ‘Het Beste Van Evers Staat Op’ van 08:00 tot 12:00 uur te beluisteren live uit Vancouver.

Radio 538 live op RTL7
‘Evers Staat Op’ is dit jaar voor het eerst ook te zien op televisie bij RTL7. Van 12 tot en met 26 februari is van maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 9:00 uur een live registratie van de ochtendshow te zien op de zender en daarna komen tussen 12.45 en 13.00 uur én 17:45 en 18:00 uur alle hoogtepunten van de dag nogmaals voorbij. [Radiowereld.NL]