Zoek
Sluit dit zoekvak.

Heerschop verlengt contract bij Radio 538

‘Evers Staat Op’ columnist Peter Heerschop heeft vrijdag zijn contract bij Radio 538 met een jaar verlengd. Al acht jaar is hij elke vrijdag tijdens het ochtendprogramma van Radio 538 deejay Edwin Evers te horen. Met zijn inmiddels legendarische column ‘Lieve Marianne’ blikt hij op humoristische wijze terug op de actualiteiten van de afgelopen week.

Heerschop startte bij Radio 538 tijdens de Winterspelen in Salt Lake City in februari 2002. Samen met Viggo Waas was hij destijds voor het eerst te gast als sportcommentator in ‘Evers Staat Op’. Alle daaropvolgende Winter- en Zomerspelen was Peter ook van de partij. Op dit moment is hij  dagelijks – samen met Viggo – tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika te horen met het laatste voetbalnieuws.

Edwin Evers: “Peter is na acht jaar echt een vriend van de show. Zijn humoristische en soms cynische kijk op de actualiteit weet hij als geen ander te verwoorden in zijn wekelijkse column. Hoe kan je de week nou beter afsluiten, dan met Lieve Marianne.” [Radiowereld.NL]