Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bavaria City Racing Rotterdam live in veel landen

De Bavaria City Racing, die dit weekend plaats vindt in Rotterdam, wordt ook uitgezonden inveel andere landen. Miljoenene mensen kunnen de Bavaria City Racing live kunnen volgen. Het spektakel is ook via een live-stream te bekijken op de website Bavariacityracing.com en via de website Sport.nl. Tijdens de ‘Bavaria City Racing’ rijden tientallen coureurs met hoge snelheid door Rotterdam om hun kunsten vertonen.

Dit jaar zijn onder anderen aanwezig Robert Doornbos en de Russisch Formule 1-coureur Vitali Petrov. Ook de leider van de Superleague Formula Yelmer Buurman geeft een demonstratie op het autosportspektakel in Rotterdam.

Daarnaast is de race ook live te volgen via de live-stream op de website van Veronica. Het parcour van de Bavaria City Racing op zondag 22 augustus is dit jaar op de Willemsbrug, Blaak, Coolsingel en het Hofplein. Twee dagen eerder (20 augustus, 23.30 uur) zal Veronica op tv een herhaling uitzenden van ‘Bavaria City Racing Moskou’. [Radiowereld.NL]