Update Radio.NL dossier Buitenreclame

Op de website Radio.NL is sinds vorige maand een nieuw dossier toegevoegd: Buitenreclame. Wekelijks adverteren veel radio- en tv-stations via billboards om een groter bereik te creëren. Omdat het dossier continue bijgewerkt wordt, brengt Radio.NL regelmatig een overzicht met de nieuw toegevoegde campagnes.

De afgelopen weken zijn onder meer de volgende campagnes toegevoegd: Radio 538 (De 53J8 op Mr. X en de mast bij Schiphol), Q-music (Het geluid), Veronica TV (Undercover Boss), SBS6 (Popstars), RTL4 (The voice of Holland), RTL5 (Expeditie Robinson), Avro (Opium en Avrobode), National Geographic (Dog Whisperer) en Nickelodeon (Kids for animals).

Daarnaast zijn er diverse oudere reclameborden toegevoegd. Uit het buitenland zijn dit onder andere FCUK FM en Southern Light 91.3 (WTRM). Reality Outdoor stelde foto’s beschikbaar van aanplakcampagnes van Radio 538, MTV, Radio Decibel, 3FM, BNN, Comedy Central en Radio 6.

Het dossier buitenreclame van Radio.NL is te bereiken via de link onder het kopje ‘Tips- info’ aan de rechterkant van deze site en via Radio.NL/Buitenreclame!

Heeft u een leuke foto van buitenreclame van een radio- of televisiestation uit Nederland of de rest van de wereld, mail deze dan, met vermelding van waar en wanneer deze gefotografeerd is, naar Radio.NL en wij zullen deze toevoegen aan het dossier Buitenreclame. [RS/Radio.NL]