Zoek
Sluit dit zoekvak.

Update Radio.NL dossier Buitenreclame

Op de website Radio.NL is sinds enkele maanden een nieuw dossier toegevoegd: Buitenreclame. Wekelijks adverteren veel radio- en tv-stations via billboards om een groter bereik te creëren. Omdat het dossier continu bijgewerkt wordt, brengt Radio.NL regelmatig een overzicht met de nieuw toegevoegde campagnes. Vanwege de vele campagnes volgt dit keer een selectie.

Een radiostation dat altijd in december aanwezig met een outdoorcampagne is Skyradio. Het station draait dan bijna non-stop kerstmuziek en trekt hiermee traditiegetrouw veel luisteraars.

Dit keer werd een blik met nationale en internationale artiesten opengetrokken, waarvan Radio.NL er velen op de foto zette.

Wild FM debuteerde op de snelwegmasten met de actie ‘Win een Chihuahua’. FunX probeerde meer luisteraars te trekken door gratis muziek aan te bieden en Radio 538 was weer present met ‘Turn me on’.

Maar ook TrafficRadio en RTV Noord-Holland waren buiten te vinden. En van de regionale omroep is het een kleine stap naar de lokale omroep, want het noodlijdende AT5 vond nog een potje om te adverteren dat ze digitaal nu makkelijker te vinden zijn. National Geographic Channel kwam met een docu over Onze helden in Afghanistan. Omroep Max opende met KoffieMax de aanval op Koffietijd en besloot dit ook op straat duidelijk te maken.

Aan de buitenlandsectie zijn tenslotte wat billboards van Xtra FM uit Spanje toegevoegd.

Het dossier buitenreclame van Radio.NL is te bereiken via de link onder het kopje ‘Tips- info’ aan de rechterkant van deze site en via Radio.NL/Buitenreclame!

Heeft u een leuke foto van buitenreclame van een radio- of televisiestation uit Nederland of de rest van de wereld, mail deze dan, met vermelding van waar en wanneer deze gefotografeerd is, naar Radio.NL en wij zullen deze toevoegen aan het dossier Buitenreclame. [RS/Radio.NL]