Update Radio.NL dossier Buitenreclame

Op de website Radio.NL is vorig jaar een nieuw dossier toegevoegd: Buitenreclame. Wekelijks adverteren veel radio- en tv-stations via billboards om een groter bereik te creëren. Omdat het dossier continu bijgewerkt wordt, brengt Radio.NL regelmatig een overzicht met de nieuw toegevoegde campagnes.

Ned 1 kwam met de campagne ‘Met 1 op de Hoogte’, waarin de actualiteitenprogramma’s De Ochtendspits, 1Vandaag, Pauw & Witteman en het Journaal gepromoot werden.

Nederland 2 bracht de serie A’dam – E.va. onder de aandacht. RTL4 ondersteunde de start van de serie ‘Iedereen is gek op Jack’, terwijl Veronica televisie adverteerde voor M!lf.

Film1 plantte langs een aantal snelwegen dat het een weekend lang gratis te ontvangen was.

Ook Radio 538 was de afgelopen weken weer volop buiten te vinden. Allereerst kwam Armin van Buuren het station versterken. Daarnaast werd aandacht gevraagd voor de actie ‘538 voor Warchild’, die vandaag van start gegaan is.

Tenslotte is ook de buitenlandsectie aangevuld. Een ijverige vakantieganger stuurde Radio.NL foto’s van billboards van Hot 97.5 (KVEG) en 106.9 Q (KGVQ) uit Las Vegas en Travel radio USA (KUGO) uit de Grand Canyon.

Het dossier buitenreclame van Radio.NL is te bereiken via de link onder het kopje ‘Tips- info’ aan de rechterkant van deze website en via Radio.NL/Buitenreclame!

Heeft u een leuke foto van buitenreclame van een radio- of televisiestation uit Nederland of de rest van de wereld, mail deze dan, met vermelding van waar en wanneer deze gefotografeerd is, naar Radio.NL en wij zullen deze toevoegen aan het dossier Buitenreclame. [RS/Radio.NL]