Fractievoorzitters lopen stage bij Eenvandaag

Eenvandaag geeft deze zomer fractievoorzitters wer de mogelijkheid om voor een dag in de huid van een journalist te kruipen. Zeven fractievoorzitters lopen stage op de redactie van Eenvandaag. Woensdag 27 juli ziet de kijker de reportage van Arie Slob (ChristenUnie) over de toekomst van de vrijwillige brandweer.

Tot en met 31 augustus zendt Eenvandaag iedere woensdag op Nederland 1 om 18.15 uur de televisie-stage uit. Aankomende weken maken ook VVD-er Stef Blok, Sybrand van Haersma Buma (CDA), Emiel Roemer (SP), Jolande Sap (GroenLinks) en Marianne Thieme (Partij voor de Dieren) hun entree als televisiejournalist.

Het is inmiddels de vierde keer dat voor Eenvandaag een aantal politici als verslaggever het land in gaat. Eerder deden al twee ministersploegen (Maxime Verhagen, Bert Koenders, Ab Klink, Ronald Plasterk, Maria van der Hoeven, Gerda Verburg, Ella Vogelaar en Guusje ter Horst) en een groep fractievoorzitters mee (Mark Rutte, Pieter van Geel, Alexander Pechtold, Agnes Kant, Jaques Tichelaar en Femke Halsema). [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten