Edwin Evers is de beste radiodeejay van Nederland

Nieuwe Revu vroeg deejays van de landelijke omroepen en de lezers van het blad wie ze de beste deejays vinden. Edwin Evers van de landelijke radiozender Radio 538 kwam onder zijn collega’s als winnaar uit de bus. Veronica-deejay Patrick Kicken was na slechts zeshonderd stemmen van lezers de beste via een Facebook-poll.

Nieuwe Revu vroege vijftien prominente deejays om hun persoonlijk top-5 van diskjockeys te geven waaronder Gerard Ekdom (3FM), Michiel Veenstra (3FM), Jeroen Nieuwenhuize (Radio 538), Froukje de Both (Radio 538), Erik de Zwart (Veronica), Rick van Velthuysen (Veronica), Wouter van der Goes (Q-music), Daniël Dekker (Radio 2), Harmke Pijpers (BNR) en Paul van Liempt (BNR).

Erik de Zwart vindt dat Edwin Evers ‘door zijn humor het hele radio-gebeuren naar een hoger plan getild’. Voor Michiel Veenstra is Evers ‘de koning’. ‘Hij maakt radio met een ogenschijnlijk gemak. En hij scoort nog steeds als een malle.’ Daniël Dekker (Radio 2) vat samen: ‘Een perfecte host: de koning van de Nederlandse radio.’ [RadioWereld.NL]