Zoek
Sluit dit zoekvak.

Van Velthuysen definitief in de ochtend bij Veronica

Rick van Velthuysen is definitief terug in de ochtend tussen 06.00 en 09.00 uur op Radio Veronica, tenminste, dat zegt Albert Verlinde van RTL Boulevard. Maar het landelijke radiostation heeft nog steeds niet officieel bekendgemaakt of Rick van Velthuysen in de ochtend te horen blijft.

Rick van Velthuysen nam enkele maanden geleden het stokje over van Patrick Kicken die om gezondheidsredenen was gestopt. “De komende jaren is het programma ‘Rick in de morgen’ iedere ochtend te horen”, aldus RTL Boulevard.

Rick heeft wel een nieuw team om zich heen gevormd: Alex Oosterveen (nieuws), John Molenaar (producer), Jurjen Govers (sidekick) en Marlous Löffelman maken deel uit van zijn team. Binnenkort zal Radio.NL de luistercijfers van de ochtendshow van de afgelopen jaren onder de loep nemen. [RadioWereld.NL]