Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slam FM start radiostation met Hardstyle muziek

Slam FM heeft er vanaf deze week een nieuw broertje bij: ‘Slam Hardstyle’. Een nieuw digitaal radiokanaal met 24/7 non-stop early-, raw- en nu-hardstyle. Sinds eind 2008 heeft Hardstyle in de programmering van Slam FM een vaste plek met ‘Hard Attack’. Al geruime tijd was er door luisteraars meer vraag naar deze sterk groeiende muziekstroming volgens Slam FM

Hardstyle is volgens de zender zeer populair onder een specifieke doelgroep. Een aantal top dj’s staat ook hoog in de wereldwijd gerespecteerde DJ Mag Top 100. Slam FM wil met haar nieuwe kanaal deze stroming dichterbij brengen en een platform creëren waar liefhebbers, nieuw talent en deejays samenkomen.

Menno de Boer, Program Director: “Met ‘Slam Hardstyle’starten we een radioplatform nieuwe stijl. Luisteraars, deejays en producers maken het radiostation. Luisteraars kunnen direct feedback geven op de tracks die ze horen, Deejays kunnen demo’s en tracks uploaden en producers sturen zelf hun nieuwste creaties in. Hardstyle krijgt eindelijk de aandacht die het verdient.” [RadioWereld.NL]