Search
Close this search box.

Jan Paparazzi op smartlapzender RADIONL

Radiopresentator Jan Paparazzi, een pseudoniem voor Jan Zwart, is sinds deze week te horen op de smartlappenzender RADIONL. Paparazzi was jaren lang te horen samen met Robert Jensen op Yorin FM en Radio Veronica. Maar door lage luistercijfers werd dit programma van de radio gehaald. Nu is Paparazzi terug op de regionale smartlapzender RADIONL.

Jan Paparazzi, de voormalige side-kick van Robert Jensen, vervangt Hessel Wijkstra elke middag tussen 12.00 en 15.00 uur op de radiozender voor het Nederlandse lied. De presentator, ook bekend onder het radiopseudoniem Jan van Zanten en Sebastian Black, is in 1992 ook begonnen bij smartlapzender Holland FM, daar presenteerde hij destijds het radioprogramma Café de Gulle Lach. [Radiowereld.NL]

Update
Jan Paparazzi was slechts twee dagen te horen op RADIONL, daarna werd hij alweer vervangen.