Search
Close this search box.

Slam FM zoekt leukste middelbare school

Slam FM gaat op zoek naar de leukste middelbare school van Nederland. Scholieren kunnen hun school ook dit jaar weer aanmelden via de website van Slam FM. Vervolgens moeten ze de zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De scholen met de meeste stemmen maken kans op één van de vijf nominaties.

Daarna kunnen de scholen tijdens de zogenaamde check-outs aan een jury laten zien hoe leuk hun school is. Op vrijdag 8 februari vindt de finale plaats in de HMH in Amsterdam met optredens van bekende artiesten en is bekend welke school zich volgens Slam FM de ‘leukste van Nederland’ mag noemen. Vorig jaar stemden tienduizenden scholieren op hun school en uiteindelijk werd het Kalfsbeek College in Woerden de grote winnaar.

Naast hun eigen school, kunnen leerlingen ook de chillste leraar en lerares opgeven. Daniel en Ivo maken vanaf maandag 21 januari de vijf genomineerde scholen bekend in hun radioprogramma De Avondploeg. De leukste school van Nederland wint niet alleen een award, maar ook een schoolfeest. [Radiowereld.NL]