Arrow Jazz International vervangt SublimeFM

De nieuwe jazz-zender SublimeFM is sinds kort niet meer via de Astra3-satelliet te ontvangen. Als vervanging is het internationaal georiënteerde Arrow Jazz nu international te beluisteren. Sublime FM is de opvolger van Arrow Jazz FM en was tot voor kort ook op het kanaalslot van Arrow Jazz FM op de Astra3-satelliet ongecodeerd via aanbieder CanalDigitaal te beluisteren.

Flux Media Factory, het bedrijf achter de Arrow-radiozenders, huurt bij CanalDigitaal satellietruimte voor het verspreiden van twee stations. Naast Arrow Classic Rock heeft Flux Media Factory besloten het eigen muziekkanaal Arrow Jazz International via de satelliet te verspreiden. Hierop is op dit moment nonstop jazzmuziek te beluisteren.

Arrow Jazz International is in tegenstelling tot Sublime FM niet via de ether op onder meer autoradio of wekkerradio te beluisteren. [Radio.NL/Radiovisie]