Winnaars No-nonsense awardshow Evers Reikt Uit

Tijdens de no-nonsense awardshow, afgelopen vrijdag in de HMH in Amsterdam, zijn acht awards uitgereikt. Tijdens de uitreiking traden ook veel artiesten op. De prijzen werden uitgereikt door diverse bekende Nederlanders. De awardshow was ook live te volgen op TV 538. Vreemd genoeg was de show niet op Radio 538 te horen.

Tijdens de ludieke show namen diverse bekende Nederlanders een no-nonsense award in ontvangst. Marco Borsato, Jan Smit, VanVelzen, Rowwen Hèze, Gers Pardoel, Xander de Buisonjé, Glennis Grace en het Volendamse duo Jan en Anny vielen in de prijzen. Allen traden onder leiding van de Edwin Evers Band op in de HMH. Edwin Evers verzorgde de presentatie, samen met zijn sidekick Niels van Baarlen. Nieuwslezer Henk Blok was de voice-over van de show.

Nicolette van Dam, Arnold Vanderlyde, Winston Gerschtanowitz, Catherine Keyl, Jeroen Latijnhouwers en Myrna Goossen, volgens 538 vrienden van de ochtendshow, overhandigden de prijzen aan de zangers. [Radiowereld.NL]

Overzicht winnaars
· De 500-38 Prijzenkast: Marco Borsato
· De Golden Glove: Jan Smit
· De Engels Zingende Pianist Onder de 1,50 Meter: VanVelzen
· De Beste Act uit Amerika: Rowwen Hèze
· De Beste Vriend van Guus Meeuwis: Gers Pardoel
· De Artiest met de Mooiste Franse Achternaam: Xander de Buisonjé
· Het Gouden Duo: Glennis Grace & Edwin Evers
· De BZN, De Bokaal Zonder Naam: Jan Keizer en Anny Schilder