Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 deejays willen Henny Huisman terug op de buis

Twee deejays van 538, Jelte van der Goot en Frank Dane, willen voormalig tv-presentator Henny Huisman terug op de buis. En Huisman is er heel blij mee, hij wil ook heel graag weer terug op tv, zo vertelde hij tegen de deejays. De deejays hadden zelfs een ster voor hem gekocht.

Henny nam de ster graag in ontvangst: “Wat ontzettend leuk dat die jonge mensen nog zo enthousiast zijn, dat doet mij goed.”

Hennie Huisman verdiende vroeger 3 miljoen gulden per jaar, hij zou zelfs zijn huis in Bonaire willen opgeven voor een nieuwe zaterdagavondshow op tv. Hij zou het zelfs voor niets doen, zo vertelde hij op het nummer 1 radiostation van Nederland.

Het is wel heel grappig“, aldus Hennie Huisman tegen Frank Dane (Dane is een pseudoniem Jensen). “Jelte van der Groot is de zoon van van Leo van der Groot en Leo heeft me ooit als RTL4 baas ontslagen en dat is nu wel heel erg bijzonder. De vader ontslaat me en de zoon probeert me terug te krijgen op de tv“. [Radiowereld.NL]