Zoek
Sluit dit zoekvak.

Korte humoristische filmpjes op tv Veronica

Veronica zendt vanaf maandag (16 september) ‘Zo.’ uit. Dit bestaat uit korte humoristische filmpjes waarbij vier vrienden alledaagse situaties op een komische manier benaderen en daarmee laten zien: zo kan het ook. Elke werkdag om 20:00 uur is er een filmpje van Zo. te zien bij Tv Veronica.

Twee andere filmpjes verschijnen op andere (variabele) tijdstippen op de zender. Elke vrijdagavond om twaalf uur is er een compilatie te zien bij Veronica met de filmpjes van de afgelopen week.

De jongens van Zo. zijn een hechte vriendengroep. Ze kennen elkaar al circa tien jaar en zaten samen op school. Ze maakten altijd al korte filmpjes als ze met elkaar op pad gingen, voor de lol maar ook voor hun zelfbedachte school tv. Dat ze binnenkort dagelijks met hun filmpjes op Veronica te zien zijn vinden ze dan ook een droom die uit komt: “We vinden het te gek!”, aldus de jongens.

De filmpjes van Zo. zijn telkens drie minuten, ze doorbreken de alledaagse routinemomenten en maken die leuker, wat zorgt voor absurde situaties. Dat het viertal met hun droge vriendenhumor elkaar al jaren kent en goed op elkaar is ingespeeld spat van het scherm af. [Radiowereld.NL]