Kristel van Eijk stopt bij Q-music

Kristel van Eijk gaat weg bij Q-music. Woensdagavond presenteert ze haar laatste show op het landelijke radiostation. Wat Van Eijk in de toekomst gaat doen is nog niet bekend.

Op Facebook schrijft Van Eijk: “Vanavond zal mijn laatste ‘Late Night Show’ op Q-music zijn. Mijn ambities liggen buiten Q-music, en daarom heb ik besloten mijn eigen weg te gaan.

Ik hoop je binnenkort te kunnen berichten wat ik ga doen. Ik weet zeker dat het Q-music zal lukken de weg die zij is ingeslagen voort te zetten.”

Kristel van Eijk begon haar radiocarrière in 2005 als sidekick bij Slam FM. Een jaar later kreeg ze een eigen programma op de jongerenzender. In 2009 stapte ze over naar 3FM om een jaar later bij Q-music aan de slag te gaan. Hier presenteerde ze samen met Jeroen Kijk in de Vegte de “Goeiemorgen show”. Sinds 2012 is Van Eijk ’s avonds op Q-music. In 2012 won ze de Zilveren Radioster voor beste radiovrouw.

In het verleden was Van Eijk ook regelmatig op de televisie te zien als presentatrice van onder meer Kink TV en V-HQ. [RS/Radio.NL]