Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bert Haandrikman (Kro, Radio 2) ontvangt Zilveren Radioster Man

Donderdagavond worden live op Radio 2 twee prijzen bekendgemaakt voor de beste presentatrice en de beste presentator. De Zilveren Radioster Man gaat dit jaar naar Bert Haandrikman (Kro, Radio 2). De uitreiking was live vanuit Theater Gooiland in Hilversum te horen op Radio 2, gepresenteerd door Willem Roodbeen. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga reikten de prijs uit.

De drie kanshebbers voor de Zilveren Radioster Man waren in 2013 Gerard Ekdom (Avro, 3FM) en Edwin Evers (Radio 538). 

KRO Mediadirecteur Taco Rijssemus: “Bert Haandrikman en zijn redactie leveren met hun interactieve programma een belangrijke bijdrage aan de vernieuwing van Radio 2. Echt een voorbeeld van hoe om te gaan met Facebook en andere nieuwe media.”

In de bestaansgeschiedenis van de Zilveren RadioSter is Edwin Evers alle acht jaren genomineerd en mocht hem al drie keer mee naar huis nemen. Gerard Ekdom won de Ster al twee keer eerder en bleek ook dit jaar weer in de top 3 van meest populaire radiomannen te staan. Bert Haandrikman is voor de eerste keer kanshebber in deze categorie.

Voor de uitreiking van de ‘Zilveren Radioster Man’ presenteerde Peter Heerschop een speciale column. [Radiowereld.NL]