Search
Close this search box.

Mediabedrijf YPCA start narrowcasting op Media Park in Hilversum

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA start volgend jaar, in samenwerking met Media Park Beheer, een nieuw narrowcasting kanaal op het Media Park in Hilversum. YPCA, tevens eigenaar van Traffic Radio, plaatst dan in diverse gebouwen op het Media Park een netwerk van audiovisuele displays.

Lars Schotanus van YPCA: “Hiermee slaan we twee vliegen in één klap. We bieden hiermee een mooie service en meer mediabeleving voor het Media Park en haar bewoners en daarnaast is dit een mooie nieuwe stap in de multimedia strategie van ons bedrijf”.

De schermen worden dagelijks gevuld met informatie voor de bezoekers van het Media Park. YPCA is onder meer eigenaar van CallCenter Hilversum en het internetradiostation Traffic Radio en verzorgt tevens de telefonische dienstverlening op het Media Park voor onder andere NPO, Dutchview en Beeld en Geluid. [Radiowereld.NL]