Speciaal dance event van Ferry Corsten in Panama live via internet

Woensdag 20 november is er een speciaal dance event in Panama Amsterdam. ‘Ferry Corsten en friends’ zal tijdens het dance event live optreden. De schoonfamilie van Ferry woont namelijk ook op de philipijnen. Om de philipijnen te ondersteunen is deze actie bedacht. Het dance event van Ferry Corsten is ook live via internet te volgen.

Kaartjes voor de benefietavond met dancemuziek kosten 10 euro. Het dance event vindt plaats in woensdag 20 november plaats tussen 20.00 en 00.00 uur en is live te volgen via internet.

Ferry: “Voor ons is dit heel persoonlijk, het is te gek om te zien dat Nederland zo reageert.”

In Panama Amsterdam zullen de volgende dj’s optreden: Ferry Corsten, Blasterjaxx, Dennis Ruyer, Jacob van Hage, Marco V, Oliver Twizt, Quintino, Sandro Silva en Sied van Riel. Het event wordt ook live uitgezonden via het evenementenkanaal (kanaal) 15 van UPC. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten