Search
Close this search box.

Edwin Evers komt met Die Verrückte 50

December is lijstjesmaand op de Nederlandse radio en dus kan de populairste ochtendshow van Nederland niet achterblijven. Vrijdag 27 december presenteert Edwin Evers Die Verrückte 50. En om alvast warm te lopen voor deze lijst is Die Verrückte Halbe Stunde sinds deze week elke werkdag om 9 uur te horen op Radio 538.

Een paar maanden geleden begon Evers met Die Verrückte Halbe Stunde. Een half uur lang mogen luisteraars aangeven welke muziek ze willen horen. Dat kunnen foute platen zijn, maar ook platen die al lang niet meer gedraaid zijn op de radio. Platen met het zogenaamde ‘O ja’ gevoel.

Aanvankelijk was Die Verrückte Halbe Stunde alleen op de laatste vrijdag van de maand te horen. Onlangs werd de frequentie al opgeschroefd naar elke vrijdag, maar sinds deze week is Die Verrückte Halbe Stunde zelfs iedere werkdag om 9 uur te horen op Radio 538.

De laatste vrijdag van dit jaar (27 december) worden luisteraars helemaal op hun wenken bediend, want dan presenteert Evers vier uur lang Die Verrückte 50. Stemmen voor deze lijst kan via 538.nl. [RS/Radio.NL]